Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. 

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur. Het gebruik van het logo van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur is alleen toegestaan na toestemming van het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur.

Het Bravis ziekenhuis locatie Etten-Leur hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan www.bravisziekenhuis.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit  om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Contact
Voor vragen over de website kunt u contact opnemen met het Patiënten Service Bureau: psb@fzr.nl