Bergen op Zoom

Het Bravis ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties: in Bergen op Zoom en Roosendaal. De afdeling Kind & Jeugd vind je alleen in Bergen op Zoom. 

Met 385 bedden behoort de locatie Bergen op Zoom van het Bravis ziekenhuis tot de middelgrote ziekenhuislocaties in Nederland. 

Met ruim 135 medisch specialisten en circa 1.600 medewerkers en vrijwilligers verlenen we zorg aan de inwoners van West-Brabant en de Zeeuwse gemeenten Tholen, St. Philipsland en Reimerswaal. Per jaar bezoeken meer dan 160.000 mensen de polikliniek. In de kliniek worden ruim 22.000 patiënten opgenomen, waarvan 10.000 in dagbehandeling. Bovenregionaal verzorgt Bravis ziekenhuis de specialistische functies psychiatrie (+ PAAZ), revalidatie-, dagbehandeling en geriatrie (+ GAAZ).

Bezoektijden Bravis ziekenhuis

Op bezoek

Algemene bezoektijden

maandag t/m vrijdag:
14:30 - 15:15 uur
18:30 - 20:00 uur

Weekend en feestdagen:
14:30 - 16:00 uur
18:30 - 20:00 uur

Parkeren Lievensberg.JPG

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Bergen op Zoom

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Bergen op Zoom

 • Bravis ziekenhuis beide hoofdlocaties op 1 foto.jpg

  Contractafspraken met alle zorgverzekeraars

  Aan het einde van het jaar heeft iedere patiënt de mogelijkheid om een andere zorgaanbieder te kiezen. Het is dan ook voor u belangrijk om te weten met welke zorgverzekeraars uw ziekenhuis een contract heeft afgesloten.

 • Bezoek Sint 2017 Olaf.jpg

  Sint bezoekt afdeling Kind & Jeugd

  Deze week brachten de Sint en zijn Pieten een bezoek aan de afdeling Kind & Jeugd. Voor Olaf en zijn moeder, die net op dat moment met het ambulancepersoneel arriveerden, was het onthaal wel heel bijzonder.

 • Mijn gezicht tentoonstelling.jpg

  Fototentoonstelling geeft slechtziendheid een gezicht

  Wat ziet iemand die slechtziend is? Op die vraag geeft de rondreizende tentoonstelling ‘MIJN geZICHT’ antwoord. De tentoonstelling van het Oogfonds is vanaf 20 november achtereenvolgend te zien in de Bravis locatie Roosendaal en in locatie Bergen op Zoom.